More


  Patru hoţi prinşi într-o singură zi

  =

  30

  Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Carei i-au identificat şi reţinut miercuri pe o perioadă de 24 ore pe Gioni N., în vârstă de 18 ani și Daniel N., în vârstă de 19 ani, din Carei, care, în perioada 12 – 23noiembrie a.c., ar fi comis cinci furturi din locuință pe raza municipiului Carei. Cei doi urmează să fie prezentaţi în cursul zilei de azi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
  De asemenea, polițiștii din cadrul Secției I Poliție Satu Mare-Investigații Criminale l-au depistat miercuri, în jurul orelor 02,20, pe Tamaș P. din Livada, care a încercat să deschidă portierele unui autoturism parcat in curtea unui hotel din Satu Mare. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că susnumitul este autorul a doua furturi din societăţi comerciale situate pe raza municipiului Satu Mare, fapte comise în nopţile de 22/23.09.2015, 29/30.10.2015, fapte rămase iniţial cu AN. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
  Tot în cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Biroului Iinvestigații Criminale- linia de muncă furturi din locuințe, din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, în colaboare cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic, l-au identificat și prins pe Cristian G., de 27 ani, din Satu Mare, stabilind că este autorul furtului comis în perioada 20-23.11.2015, dintr-o anexă a imobilului situat în municipiului Satu Mare, faptă rămasă iniţial cu AN. Prejudiciul în valoare de 500 lei a fost recuperat în totalitate. Şi în acest caz cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activități infracţionale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img