More


  Serbare şi lansare de carte de Ziua Naţională la Şcoala Grigore Moisil

  =

  moisil

  Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil” a organizat, ieri, în avans, o serie de manifestări dedicate Zilei Naţionale a României. Astfel, elevii au prezentat un scurt program artistic, după care a urmat lasarea cărţii “Cele cinci elemente” semnată de Armand Ştef, elev în clasa a VI-a a acestei şcoli.

  Manifestările au debutat cu intonarea Imnului României, iar după un scurt cuvânt introductiv rostit de directorul Claudiu Mondici, profesorul de istorie Cristian Junjan a punctat însemnătatea zilei de 1 Decembrie pentru români. În continuare, elevii şcolii au prezentat un scurt moment artistic. În acelaşi timp, în clasele mici au fost organizate activităţi având ca specific Ziua Naţională a României.

  Tot ieri, a avut loc şi lansarea cărţii “Cele cinci elemente”, scrisă de elevul de clasa a VI-a, Armand Ştef. La eveniment a fost prezent preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, tatăl tânărului autor al cărţii, dar şi directorul Muzeului Judeţean, Felician Pop. Fiecare elev a primit din partea Consiliului Judeţean câte un drapel, iar Adrian Ştef i-a îndemnat ca de Ziua Naţională a României să le arboreze şi să fie mândri că sunt români. În continuare, diriginta lui Armand Ştef, Crina Braica, a spus câteva cuvinte despre tânărul autor, după care Felician Pop a făcut o scurtă recenzie a cărţii care, după părerea sa, este o legendă a apariţiei vieţii pe pământ din cele cinci elemente. La final, Armand Ştef a declarat că îşi doreşte ca toţi elevii şcolii să citească cartea sa, după care să-i transmită ce au înţeles din ea.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img