More


  Unde se mai ADĂPOSTESC sătmărenii de VREMEA REA în MINIVACANȚĂ

  =

  DSC_0014DSC_0014

  Odată cu venirea toamnei, distracția de la Aquaprak-ul din municipiul Satu Mare s-a mutat în interiorul complexului unde atmosfera estivală s-a păstrat chiar dacă afară temperaturile au coborât aproape de minus grade.

  Iar clienții au de unde să aleagă. Mai multe bazine cu apă caldă dar și o piscină exterioară cu apă termală îi așteptă pe cei care doresc să aibă parte de o zi de relaxare.

  Iar sătmărenii au profitat din plin de facilitățile ștrandului.

  Mulți au îmbinat distracția din bazine cu o sesiune relaxantă de saună. Dacă unii au optat pentru Hamam adică pentru baia turcească, alții au ales să  se deconecteze grație saunei cu infraroșu. În plus, cei care preferă sauna uscată, sâmbătă au avut parte de o surpriză.

  Sauna are multiple beneficii pentru sănătate, spun specialiștii. Ea contribuie la întărirea sistemului imunitar, iar în acest sezon ajută la prevenirea răcelilor. În plus, îmbunătățește sistemul respirator în timp ce ajută la eliminarea toxinelor din organism. Nu în ultimul rând, saunele sunt recomandate atât pentru relaxarea fizică cât și pentru realzarea mentală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img