More


  O nouă donaţie a Clubului Lions pentru Spitalul Judeţean

  =

  spital

  Clubul Lions Satu Mare a făcut ieri o nouă donaţie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă. De data aceasta este vorba despre un sistem optic pentru aparatul de endoscopie folosit în sala de operaţie a Secţiei de Urologie, sistem care până acum era defect. Valoarea totală a acestei noi donaţii se cifrează la 8.000 de lei.

  Ajutorul Clubului Lions, binevenit
  Sistemul optic al aparatului endoscopic era defect de mai mult timp. Membra Clubului Lions, Maria Manea, şi-a vizitat o prietenă internată în această secţie şi cu această ocazie a aflat că sistemul este defect. Atunci s-a gândit că membrii Clubului Lions Satu Mare pot dona acest sistem pentru buna funcţionare a secţiei, a făcut demersurile necesare, astfel că s-a ajuns în situaţia în care sistemul a ajuns în posesia medicilor de aici.

  Şeful de secţie, Bogdan Feciche, a arătat că acest sistem este folosit foarte mult în intervenţiile endoscopice făcute pacienţilor. “Ajutorul Clubului Lions este binevenit, mai ales că, anual, avem circa 1.200 de astfel de intervenţii. Mulţumim Clubului Lions pentru această donaţie”, a spus medicul urolog.

  Exemplu de bună practică
  Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Marcela Papici, a mulţumit Clubului Lions pentru acest ajutor acordat instituţiei spitaliceşti. “Nu am fi fost azi aici dacă medicul Bogdan Feciche nu şi-ar fi făcut treaba cum trebuie şi nu ar fi determinat mobilizarea unor resurse pentru această secţie. Motiv pentru care îi mulţumesc. De asemenea, le mulţumesc şi membrilor Clubului Lions pentru ajutorul acordat. Ceea ce fac aceştia este un model de bune practici. Este un exemplu de ceea ce trebuie făcut pentru comunitate şi de ajutorul care trebuie acordat celor care au nevoie”, a mai spus Marcela Papici.

  Preşedintele Clubului Lions Satu Mare, Nicolae Manea, a afirmat că în luna februarie va avea loc balul de caritate al clubului. A mai adăugat că până atunci speră să găsească nişte sponsori pentru a renova unul sau două saloane din cadrul Secţiei de Urologie a Spitalului Judeţean. “Ne-am bucura dacă am găsi câţiva sponsori pentru acest demers”, a mai spus Nicolae Manea.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img