More


  Şase jandarmi au fost avansați în grad înainte de termen

  =

  jand

  Jandarmii sătmăreni au îmbrăcat ieri haine de sărbătoare, pentru a participa la festivitatea de avansare în grad înainte de termen a unor cadre militare cu merite deosebite, cu prilejul Zilei Naţionale a României. Într-un cadru festiv, inspectorul – şef al unităţii, colonelul Vasile Bocea, a dat citire Ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ordin prin care doi ofițeri și patru subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

  Astfel, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, la gradul de locotenent colonel au fost avansaţi maiorii Gyorffy Attila şi Adrian Flavius Mierlă.

  De asemenea, la gradul de plutonier adjutant şef a fost avansat plutonierul adjutant Cristian Gavril Bontescu, în timp ce plutonierii majori Geiger Joszef-Zolt, Ioan-Gheorghe Lucacs şi Daniel Florentin Mălinetescu au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant.

  Tot cu această ocazie, 19 ofiţeri, patru maiştri militari, 91 subofiţeri şi 10 personal contractual au fost recompensaţi de către inspectorul – şef al unităţii cu mulţumiri, patru ofiţeri şi 29 subofiţeri au fost recompensaţi cu citare prin ordin de zi, iar patru ofiţeri şi 11 subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări.
  Inspectorul – şef al unităţii a transmis tuturor cadrelor unităţii felicitările sale şi gândurile de bucurie prilejuite de această ocazie, reamintindu-le tuturor faptul că recompensele sunt rezultatul eforturilor depuse, iar pe viitor, acestea nu trebuie precupeţite pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor încredinţate.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img