More

    Miss Palat!

    palat-tricolor

    Interesant joc de imagine ne propune la începutul acestui an Poliția Română. Am zice chiar mergând mai departe că nu doar Poliția, ci întreg aparatul MAI!

    După ce i-a găsit Buletinul lui Smiley și cu haz i-a oferit unul nou cu domiciliul pe Marte, iată că acum onor MAI-ul vine cu o nouă lovitură. Care chiar e de imagine. Un concurs de frumusețe la care participă o parte a doamnelor și domnișoarelor angajate ba la poliție, ba la pompieri sau frontieră.

    De acum ne vom simți mult mai confortabil în trafic dacă vom fi amendați de Miss MAI. Parcă altfel scoți actele la control dacă-ți va zâmbi doamna agent principal top model… Sigur că lăsând gluma la o parte puteți intra în joc pe pagina de facebook a MAI pentru de acum celebrul concurs de Miss… Măcar să vă convingeți că are și poliția părțile ei frumoase!

    Iar de la această idee de PR ne-am gândit și noi că n-ar strica să mai dregem busuiocul cu marea noastră clădire din Centrul Nou. Care clădire, păi cea a Palatului Administrativ! Căci nu cred că ați uitat că anul trecut canadienii ne-au pus cu Palatul nostru într-un top 10 al celor mai urâte clădiri din lume. Așa că ne-am gândit că pe dinafară n-avem ce înfrumuseța betoanele, dar măcar să arătăm ce frumuseți avem pe dinăuntru. Așa că ce-ați zice că tot vin 1 și 8 Martie de un Miss Palatul Administrativ?!

    Cred că am găsi destule doamne și domnișoare prin birouri care să primească voturi pentru frumusețea lor… Așteptăm propuneri pe pagina noastră de facebook.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE