More


  Derby-ul imnurilor

  - Advertisement -

  tzvqDZhK8Xs-640x360

  Dacă tot e final de săptămână, am zis că ar merge mai bine la bursă un subiect mai… uşor. Fără politică, mutre acre ori triste ori subiecte care să ne aducă aminte de datorii.
  Am tot văzut săptămâna aceasta cum fotbalul judeţean a găsit o metodă inedită de a se promova, iar echipele încep timid să apeleze la soliştii din zonă pentru a-şi „trage” pe youtube câte un imn.

  Olimpia Căuaş pare că a dat tonul cu o melodie simpatică de pe Valea Ierului. În horă s-au prins şi băieţii de la Dari Lipău cu un soi de… cover Voltaj. Iar pornind de la aceste două piese ne-am adus aminte şi de vechiul „Submarin galben” al celor de la Beatles transformat în melodie de galerie la Oli.

  Fotbalul pe muzică în judeţ ar suna interesant trebuie să recunoaştem …De exemplu Petrică Mureşan ar putea cânta pentru Dacia Medieş, La concurenţă cu Robaşii. Castelanii ar fi buni în top cu Victoria Carei. Ori ce aţi zice de un Ghiţă Munteanu cântând despre Luceafărul Decebal. Marian Buzilă să ne cânte din vale. Din Valea Vinului… Iar prietenii de la Argus le-ar putea face un hit celor din Crucişor. Apoi să nu mai vorbim de zona Oaşului care găseşte ceteraşi şi ţâpuritoare pentru toate echipele. De la Energia, la Certeze şi chiar Oraşu Nou. Să vezi ce chef de joc şi ce derby-uri am avea prin ligile judeţene. Şi câte dedicaţii s-ar mai da, fără număr, arbitrilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img