More


  Despre alegeri și…iepuri!

  =

  În ultima vreme ne înnebunesc ai noștri politicieni cu tururile. Ba unu, ba să fie două , bine că nu-i ca la călușari …pân` la 99! Vorbim aici bineînțeles de tururile de scrutin sau mai pe înțelesul alegătorilor cam de câte ori mergem în iunie să ne votăm primarul.

  La cum stau lucrurile la început de februarie am zice că numărăm doar până la unu…Dar n-am băga mâna în foc că până la vară nu se mai schimbă, schimbarea. Cum tot așa n-am băga mâna n foc că la Satu Mare cei care cer vehement un singur tur vor și fi în avantaj.Dar și asta-i altă poveste, pentru o altă bursă. Acum să vorbim nițel de cum stau lucrurile în Sătmar. Avem candidați anunțați la PSD, UDMR, PNL-ul va nominaliza persoana după un sondaj,FDG , iar ALDE zice că nu s-ar lăsa mai prejos… Aaa…și pe facebook au mai apărut ceva variante deocamdată nelegate de un partid anume, unele chiar spectaculoase, bune de trecut la ”revenirile anului”. Și tot pe rețelele de socializare , că deh acolo s-au mutat bârfele a apărut varianta că unul dintre candidații anunțați deja e de fapt pe post de iepure. Ca la atletism…aleargă ce aleargă, stă în frunte, ține ritmul unuia dintre favoriți după care se retrage când ți-e lumea mai dragă.

  Ca zvonul să fie mai adevărat am zice că iepurele ar fi , pe înțelesul alegătorilor , de fapt, Herr ” Kaninchen”. Cât ați paria acum că zvonul cu iepurașu` se adeverește până-n iunie?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img