More  Hai Rapidu… hai Realu…

  12746514_1121178647915652_1792051808_n

  Veche mai e strigarea celor din Giulești cu Hai Rapidu, hai Realu, campionii de la anu!!!

  Ea ne-a revenit acum cu drag în atenție cu câteva zile înaintea startului în sezonul de primăvară al ligii a 2-a. Veți spune că, deh, ce treabă avem noi la Satu Mare cu Rapidu din Giulești. Farmecul vieții …etc. Păi, avem. Căci în această perioadă de iarnă în tot tărăboiul iscat de răzbelul dintre galerie și președintele Olimpiei victimă colaterală s-a trezit a fi și trupa de sub Podul Grant.

  Băieții de la galerie erau supărați , printre altele, și pe mash-ul de pe stadion. Care, pe lângă actuali sau foști jucători de la Olimpia, are în decor și sigla ceferiștilor de la Rapid. Și imagini cu Rapidul de pe vremea când și echipa din Giulești era mai aproape de cupele europene decât de faliment!

  Iar la vremea respectivă ultrașii se întrebau de ce la noi pe arenă trebuie să suportăm sigla adversarilor… Că deh… nu vedem nici pe Bernabeu sigla Barcelonei ori pe Allianz Arena cea a lui Dortmund. Sau la Baia Mare cea a Olimpiei!

  Sunt promisiuni că anul ăsta stadionul va intra în reabilitări și că pânzele vor dispărea de pe bătrânul nostru stadion municipal. Și că la anul vom avea arenă modernă… Dar până la anul, hai să le tăiem gazul celor din Mediaș, să umplem stadionul pe 5 martie cu U Cluj să… să…

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE