More  Al 12-lea jucător!

  caine

  Momente vesele la mijlocul unui meci trist. Cam așa ar putea suna titlul unei cronici de meci după meciul de sâmbătă dintre Olimpia și U Cluj Napoca. Sigur, acum punem titlul cronicii din perspectiva fanilor sătmăreni căci cei clujeni cu petarde și steaguri cu tot au plecat fericiți către casă.
  Iar momentele vesele pentru fani au fost oferite pe la mijlocul primei reprize de un patruped simpatic care s-a instalat confortabil în teren în speranța că va putea da o lăbuță de ajutor Olimpiei. O Olimpie ce părea ținută-n lesă de hingherU clujean. Spre amuzamentul asistenței, si au cam fost vreo 2000 de suflete, câinele negru la culoare s-a lăsat greu convins să părăsească terenul iar când într-un final a făcut-o s-a dus glonț la peluză… Unde a stat cuminte până la pauză. Iar la 2-0 pentru U, probabil supărat și-a văzut cuminte de treabă și a lăsat baltă fotbalul pentru un os mai bun de ros.
  E drept că episodul a fost rapid taxat de chibiți… care s-au pus pe șotii și se întrebau cât are contract câinele negru că a părut că aleargă mai mult ca unii dintre jucătorii din teren… Ei, chiar așa… Hauu, hauu, hauu!!!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE