More


  Sensul lui…8 Martie

  - Advertisement -

  bursa

  Nu mai e o noutate pentru nimeni că luna marte în totalitate e a doamnelor și domnișoarelor. Iar ziua de 8 Martie e apogeul unei sărbători din care cu siguranță cei mai obosiți au ieșit domnii. Iar cei mai câștigați comercianții de flori. Căci nu-i așa așa obrazul subțire cu cheltuială se ține.

  Iar la fiecare 8 Martie avem parte de bărbați extrem de atenți care iau centrul orașului la pas și împart lalele, garoafe..de nu scapă nicio doamnă care la orele prânzului s-a bucurat de o plimbare în sensul din Centrul vechi al orașului. Sigur gestul e lăudabil de la polițiști la politicieni cu toții au bătut ”Sensul” la pas cu flori în brațe…Doar că vorba unui pensionar cu mintea odihnită ce hrănea porumbeii din parc. ”Păi neicușorilor, femei avem în Sătmar și n cartiere. Și pe Depozitelor și n Micro 16 și n Carpați ori 14 Mai. Așa că de la anu ia mai plibați…garoafele și lalele și n periferie.”. Poate chiar și la Sătmărel completăm noi.

  Aaa…și-ar mai fi ceva după 8 Martie…operațiunea aia Venus sau cum îi spune a băgat rău în sperieți comercianții de flori. Săracii ți-ar fi dat bon și factură și pe buruienile de la Pescăruș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img