Zebra1122084-Cartoon-Of-A-Dumb-Caveman-With-Flies-And-A-Club-Royalty-Free-Vector-Clipart

  De câte ori vi s-a întâmplat să traversaţi, pe trecerea de pietoni, şi să vină un terchea-berchea <ich bin> -ist la care i se fâlfâia de dumneavoastră şi de faptul în sine că vroiaţi să treceţi strada ? În circumstanţele prezentului (…) pietonul e pe cale de dispariţie. Drepturile, oricum, îi sunt ignorate şi călcate în picioare.

Azi mâine, trotuarele vor fi suspendate, la propriu. Bicicliştii confundă şi ei trotuarul cu drumul şi se dau nestingheriţi pe lângă şi printre trecători. În unele oraşe, mai mari, s-a tras o dungă pe asfaltul străzii şi au zis că aia e pistă pentru biciclişti. Chipurile, trotuarul era larg nevoie mare. În Olanda, de pildă, nu e dungă. E chiar pistă. Tot acolo, dar şi în Germania sau Belgia ori Anglia… nu vezi asfaltări primăvăratice. Numai la noi.

Bine, bine, da’ care-i ideea ? Asta e ! Nu e !! O atitudine constructivă, utilă şi folositoare pe care să o aprecieze amărăşteanul, nu există !!

Cât despre şoferi: când vă apropiaţi de o porţiune de drum unde asfaltul e pătat uniform cu dungi albe şi drepte, se cheamă “ZEBRĂ” şi în acel loc traversează, din când în când, nişte oameni, de plictiseală. Se cuvine să-i lăsaţi în traversatul lor…

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts