More  Agent Feisbuc sunt! Actele la control…

  - Advertisement -

  Așa ar putea suna într-un viitor nu foarte îndepărtat salutul polițistului de la circulație… La nebunia generalizată cu pozele postate pe site-urile de socializare ne așteptăm chiar să primim amenda direct pe mail sau, de ce nu, să fim sunați direct pe ”scaip”, ”uațap” ori mesenger.

  Altfel nu ne explicăm cum de vrem amendarea unui șofer, fie el parlamentar, preot sau simplu muritor după ce noi ne apucăm să postăm tot ce ne iese în cale. Ok, i-am făcut de rușine, le-am transmis că au parcat ca un bou (mă scuzați n-am găsit altă rimă), i-a văzut lumea dar de aici și până să trimiți potera peste ei la vreo câteva zile distanță de la abatere pare cam mult… Ce-o să constate săracu’ agent de la locală? Întrebăm și noi, nu dăm cu paru’!

  Imaginația ne-a zburat și nouă…pe aștia-i amendăm? Chiar au parcat în fața Casei Albe (foto)!!!

  OK…si pentru că se apropie week-end-ul, hai să mai zâmbim nițel. Cu o postare a unei prietene bune, na , tot de pe facebook:

  ”Doi agenti de la Politia Locala isi informeaza seful dupa ce au ajuns la domiciliul unei familii in care sotia si-a pocnit sotul cu tigaia in cap:
  – Sefu’, sa traiti! Am ajuns la locul faptei
  – Şi… care e situația?
  – O femeie şi-a lovit sotul in cap cu o tigaie si i-a provocat un cucui urias
  – Şi care a fost explicația ei pentru acest gest oribil?
  – Femeia spune că soțul a intrat încălțat în timp ce ea spăla parchetul
  – Ați reuşit să o amendati?
  – Inca nu! Aşteptăm să se usuce parchetul”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts