More  “Bordelul” clandestin de pe strada Horea poate să funcţioneze în continuare …

  - Advertisement -

  bursa

  „A fost efectuată o acţiune pentru verificarea contractelor de închiriere la locuinţele sociale de pe str. Horea nr.6, fără a se înregistra evenimente deosebite,” cam aşa suna raportul de activitate al Poliţiei Locale, după o razie efectuată zilele acestea.

  Asta deşi „bordelul” de pe strada Horea este de zeci de ani una dintre cele mai rău famate zone ale municipiului Satu Mare. Aici îşi duc veacul infractori periculoși, printre care proxeneți, tâlhari sau cămătari, lucru care nu mai este un secret pentru nimeni, iar prostituatele îşi oferă serviciile în plină zi, agațându-şi clienții de pe colțul străzii, din zona ceasului electric.Toate acestea fără să se ferească de nimeni şi cu aerul cel mai nevinovat din lume.

  Razia făcută de poliţiştii locali ne face să credem că de fapt a fost efectuată pentru a se mai bifa o nouă acțiune iar în raport totul să fie impecabil. Aşa stand lucrurile ne întrebăm de ce se mai fac asemenea acţiuni când de fapt totul este pierdere de timp şi de bani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts