More


  Bursa şi… la dreapta

  =

  accident-satu-mare

  Aşa suntem noi , românii , din păcate. Trebuie să moară un om că să şi mişcăm niţel lucrurile. Degeaba a urlat facebook-ul că-n Centrul Vechi e haos în trafic că până n-a murit la începutul lunii bietul om pe trecerea de pietoni din faţa Casei de Modă nu s-a făcut nimic.

  Imediat după acel accident mulţi viteji s-au arătat… Bursa scria în acest colţ de pagină despre…

  „Nu au lipsit ideile legate de montarea a încă unui semafor la Ceasul electric. La tot acest cor al oamenilor cu idei venim şi noi cu o propunere. Mai simplă şi mai puţin costisitoare… Ce-ar fi dacă onor comisia de circulaţie s-ar gândi ca de pe strada Horea să-i oblige pe şoferi să facă dreapta. Iar dacă vor s-o ia spre gară să facă un mic sens giratoriu pentru a evita ieşirile periculoase direct pe trecerea de pietoni din faţa Casei de Modă… E doar o idee de bursă. Şi, încă ceva… ce ar fi dacă la colţ de stradă s-ar respecta legea şi n-ar mai fi amenajate locuri de parcare”.

  Şi iată că la două săptămâni de la publicarea ideii de bursă, comisia de circulaţie ne-a dat dreptate şi prin vocea primarului a anunţat schimbarea circulaţiei la ieşirea de pe strada Horea. Cu obligatoriu la dreapta… Acum că e Săptămâna Mare ne limităm la a aplauda decizia, iar într-un viitor, promitem nu prea îndepărtat, mai aducem şi alte idei de şi pentru trafic!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img