More



  Spălaţi, coafaţi, parfumaţi…căpuşaţi

  - Advertisement -

  caini-capusati

  Dorindu-se unul dintre cele mai cu ştaif evenimente chinologice din ţară, International Dog Show a cam lăsat de dorit la capitolul organizare cu toate că şi anul acesta la Satu Mare s-au prezentat printre cele mai splendide specimene din rasa canină din ţară şi străinătate.

  Din vecina Ungarie şi până în exotica Thailandă frumoasele patrupede au fost însoţite de stăpânii lor, care le-au spălat, coafat şi parfumat, primenindu-le mai ceva ca pentru concursurile de Miss. Toate bune şi frumoase însă organizatorii concursului au omis un mic, dar de fapt foarte mare amănunt. Au uitat, ori au omis, să deparaziteze de căpuşe locul unde s-a desfăşurat evenimentul, adică stadionul Someşul. Aşa se face că posesoarele de pedigree împreună cu stăpânii lor au fost prada „devoratoarelor” căpuşe, asta cu toate că Primăria demarase, încă de la începutul lunii aprilie, un amplu program de deratizare şi dezinsecţie împotriva ţânţarilor şi căpuşelor.

  Şi uite aşa să nu ne mirăm că ni se va duce iarăşi buhul că suntem căpuşele Europei, un stigmat de care credeam că am scăpat.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts