More


  Atenţie! Ciocolata face rău campaniei electorale

  - Advertisement -

  bursa ciocolata

  Nu e zi lăsată de la Domnul fără să nu consemnăm vreo trăsnaie în campania electorală . Dacă cu ceva timp în urmă eram luaţi prin surprindere de umorul involuntar al unor candidaţi, de prin diverse părţi ale ţării, care în afişele electorale prezentau tot felul de sloganuri haioase gen: „Vino în PLM să-ţi faci un viitor!”, „Încearcă şi cu o femeie”, ”Cheamă-l pe Cristi!”, „Vorbeşte Mutu”, „Tu în mine suntem1” , ei bine unul dintre candidaţii la primărie dintr-un sat din România s-a ales cu dosar penal după ce în timpul unei acţiuni de campanie a împărţit… două ciocolate. Mai concret Poliţia Prahova a deschis un dosar penal după ce un candidat pentru funcţia de primar al localităţii Surani a distribuit două ciocolăţele.

  Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova a fost sesizat după ce, în timpul unei acţiuni de campanie electorală, un candidat a împărţit două ciocolăţele.

  “Am fost sesizaţi, joi, că un candidat din Surani a dat două ciocolăţele în timpul unei acţiuni desfăşurate miercuri.În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de articolul 386 din Codul Penal, respectiv coruperea alegătorului”, titra pompos un comunicat remis presei de către Poliţie.

  Şi uite aşa este stârpită încă din faşă orice tentativă de corupere a alegătorului… iar marmota împacheta frumos ciocolata.
  Prietenii ştiu de ce!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img