More  Observatoru’ și defibrilatoru’…

  - Advertisement -

  defib-369036

  “FRF acționează rapid, dar prost. Prima măsură luată după dezastrul din Ștefan cel Mare este ireală: observatorii trebuie să verifice dotările ambulanțelor prezente la meci. Asta e o măsură tipic românească, care batjocorește competențele. Abia aștept să-l văd pe domnul observator Rodion Cămătaru, de ex, verificând defibrilatorul, poate se și catapultează singur peste peluză”, a fost mesajul de pe facebook care ne-a reamintit, pentru a câta oară, că trăim în România.

  Ce treabă mai trebuie să aibă observatorii? Cum adică să verifice ambulanțele? Vom ajunge să verifice și mașina pompierilor și numărul cotoarelor de la biletele de intrare și dacă apa plată pe care o beau jucătorii nu a ieșit din termenul de garanție.

  Dacă nu ne credeți pe cuvânt iată hotărârea de pe site-ul FRF: Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărît ca, începând de acum, observatorii de joc să fie obligaţi ca înaintea fiecărei partide să verifice dotările ambulanţelor, împreună cu medicul delegat .

  Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că observatorul de joc va avea datoria de a verifica dotarea ambulanţei, însoţit de medicul delegat, la fiecare meci, ca urmare a deciziei Comitetului de Urgenţă, după decesul lui Patrick Ekeng, informează frf.ro.

  Bun… oamenii pot muri pe teren și la meciuri amicale, și la miuțe, și la meciurile din ligile inferioare, unde în cel mai fericit caz avem asistentul satului pe bancă… Aşadar, ce ne facem? Dăm un defibrilator arbitrilor, așa în loc de spray-ul cu care trasează linia zidului? Doamne în ce țară trăim…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts