More  Parcare cu… pană!

  - Advertisement -

  bursa

  Suntem obişnuiţi să vedem la porţi anunţuri cu “Atenţie, câine rău!“ sau “A kutya harap!”, dar mai nou, de când cu jungla din trafic, lucrurile par că au evoluat. Iar afişele de pe porţi nu mai au treabă cu patrupezii, ci cu căpcăunii. Din trafic.

  Exasperat probabil că i se tot parchează maşini aiurea în faţa porţii şi i se blochează astfel accesul spre propria curte, un sătmărean de pe strada Ceahlăului a afişat la intrare un avertisment… să-i zicem cinefil. Probabil că omul, un fan al filmelor cu Piedone cel adevărat, adică Bud Spencer, nu cel primar de sector, şi-a adus aminte de pelicula celebră “Atenție la pana de vultur (1981)” şi a plasat următorul avertisment: “Nu parcaţi, pericol de PANĂ!”.

  Ideea ar putea fi preluată şi de cei de la ADP ( nu ADEP) şi de acum în loc de stâlpi portocalii plantaţi pe centru să pună direct covoare cu cuie de 100 în locurile cu staţionarea interzisă. Să vezi cum proprietarii de gipanuri, porşeuri sau alte aspiratoare de gagici ar fi mai atenţi pe unde-şi lasă bolizii. Nu de alta, dar i-ar costa pana cât… Mi-e ruşine să scriu cât, din respect pentru cei mulţi care iau salariul minim pe economie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts