Prostie sau incompetență?nr438_cotidian_01

Tare greu mai e să organizezi bine un eveniment în zilele noastre… Chiar și un mic eveniment sportiv legat de un campionat de juniori devine un soi de mega turneu mondial pentru unii delegați de la un anume club pentru juniori din Satu Mare. Căci altfel cum am putea explica gafa, a doua în acest an de a pierde acasă un meci, la masa verde, pentru că cineva de la echipă nu e în stare să anunțe o ambulanță cu un doctor și o parafă să vină la teren. Și e vorba de un campionat cică al elitelor la juniori de 17 ani… Elitele or fi doar pe teren și pierd meciuri aiurea din cauza incompetenței unora de pe bancă. Ce să înțeleagă acești copii, sau părinții lor, că de acum trebuie să-și aducă ei de acasă medicul de familie ca să poată juca și ei pe bune…Sau să ceară Federației să meargă doar în deplasare. Așa vor avea o șansă de a câștiga corect puncte!
|
Pentru conformitate… luați site-ul FRF. Pe 12 martie sătmărenii au pierdut 0-3 acasă cu Pandurii pentru că n-au avut medic… Acum, miercuri, 11 mai, încă un meci pierdut cu 0-3 acasă din același motiv. Cu UTA. Stăm și ne întrebăm și noi… cum se face de se întâmplă doar la această echipă? De ce restul echipelor de juniori, chiar de la același club, pot avea totul profesionist și în bună regulă și doar la U 17…NU???!!! O fi prostie? O fi incompetență? Zona Crepusculară?

Băieți…vedeți că pe 21 mai, la ora 14, aveți meci acasă…anunțați de pe acum ambulanța cu medic , parafă și tot ce mai e nevoie… Nu de alta, dar va fi ultima etapă!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts