More


  Respect sau prostie?

  - Advertisement -

  13161402_1177751765591673_532334422_o

  Cine să mai priceapă ce e în mintea ăstora de la FRF. Au amânat meciurile din Liga 2-a şi a 3-a de sâmbătă și duminică și le-au reprogramat pentru miercuri!

  Parcă trebuia să fie intermedară miercuri la liga a 2-a și au anulat-o pentru că marți e mare Adunare Generală la FRF. Întrebăm și noi, …acum ce fac? Nu mai țin adunarea ? O adunare la care sunt convocați șefii echipelor din liga a 2-a și a 3-a… Ăsta e RESPECT sau PROSTIE s-au întrebat foarte mulți imediat după anunțul făcut de federali? Olimpia a mers vineri la Reșița degeaba… a venit acasă. Oboseală. Marți altă zi pierdută pe drum…miercuri hai înapoi… joi daca ai noroc faci o recuperare… sambata joci iarăşi… FRF TRAVELLING! Și e un simplu exemplu…Ce te faci cu televiziunile care au cărat aparatură, oameni …Cu observatorii, arbitrii și cu tot ce înseamnă organizare…99% dintre oamenii de fotbal din țară au fost de părere că da, meciurile celor de la Dinamo trebuiau amânate. Iar pentru restul era suficient un moment de reculegere. Și e mai important să vedem ce facem după acest episod nefericit numit EKENG. Cum verificăm toate vizele medicale ce se dau fotbaliștilor începând cu liga 1 și terminând cu liga 5.Că sunt foarte mulți care n-au trecut în viața lor pe la medicina sportivă dar au vize în carnete.

  Cum verificăm asistența medicală la competițiile sportive și mai ales să controlăm la sânge medicamentația care se oferă sportivilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img