Negocieri la Fanzone199368_articol

Că bine am mai anticipat aici la bursă imediat după alegeri… Oamenii au votat , câţi au votat, şi după aflarea rezultatelor fiecare şi a văzut de programul lui. Unii cu finalul de an şcolar, alţii cu Bac-ul ori cu programarea concediului, iar bărbaţii cu EURO 2016.

Linişte şi pe la sediile de partid, de unde până la finele lunii parcă am aştepta ceva semnale despre noile majorităţi, prietenii sau duşmănii post-electorale.

Noroc cu Fanzone ul din centru că am mai auzit câteva variante de vicepreşedinţi la Consiliul judeţean ori de viceprimari de localităţi… La meciul României cu Franţa erau unii prin preajma noului primar de Sătmar ce îi făceau marcaj mai ceva ca şi Chiricheş lui Giroud… Şi erau pe acolo nişte feţe care până mai pe 4 iunie ai fi jurat că-s fani nu zone ci Dorel ori Adi…Şi tot legat de variante “de vici” s-au lansat atâtea şopârle încât am zice că e chiar concurs de pronosticuri. După principiul “hai să arunc varianta X că mi-e prieten şi poate chiar îmi iese…”!

La bursă, deocamdată avem cu peste 50 % şanse la posturile de viceprimari la Satu Mare varianta UDMR- PNL, apoi una PNL-PSD cu vreo 30% şi de restu’ combinaţii PSD-UDMR şi eventual ALDE-UDMR. Ultima cam câte şanse are Islanda să câştige Euro… Iar la judeţ…UDMR-preşedinte, PSD-PNL vicepreşedinţi e varianta unu, dar nu se exclude şi una cu UDMR şef mare şi doi de la PSD ori PNL. Acuma hai să zicem şi ALDE ca să fie ca la 1X2.

Hai România şi poate ne mai iese de o poză şi cu al doilea nume de viceprimar. Primul îl avem după meciul cu Franţa dar nu vi-l spunem. Încă!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts