More


  Singuri în ploaia…mediocrităţii

  - Advertisement -

  Singuri in ploaie - Bursa

  “O fotografie bună face mai mult decât 1000 de cuvinte”, spune o celebră expresie şi care se dovedeşte să fie mai actuală ca niciodată odată cu imaginea surprinsă de un sătmărean în Funzone-ul din Piaţa 25 Octombrie, la sfârşitul partidei (deja) de tristă amintire România – Albania, de la Euro 2016.

  Ne-am pus mari speranţe în nişte băieţi cu care doream să ne identificăm şi cărora le-am dat mult prea mult credit. Am venit cu miile în Piaţă sa-i susţinem iar ei ne-au răsplătit cu mediocritate… multă mediocritate.

  Florin Negruţiu în editorialul apărut în Republica şi intitulat “Triumful mediocrității: „băieții noștri” și părinții lor” sintetizează perfect toată starea de lucruri de la finalul unui turneu final, probabil cel mai ruşinos făcut de o Naţională a României.

  ” Ne amăgim că suntem un popor minunat de suporteri care căutăm o echipă pe măsura nivelului nostru. Ne spunem că noi merităm o Anglie, o Spanie sau o Germanie, nu adunătura asta de blambeci, conduși de pe bancă de un moș tăgârță. La închipuire, atingem Everestul, la realizări, suntem sub genunchiul broaștei. Noi toți, ca popor, ca țară. Înfrângerile de la Euro 2016 sunt triumful mediocrității noastre. Suntem o țară cu ifose mari și cu rezultate mici. Nu construim nimic, în schimb ne rugăm la Dumnezeu să ne dea noroc.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img