More


  Lunea nici iarba nu creşte…

  - Advertisement -

  Podul-Decebal-Bursa

  Haosul creat în trafic de lucrările de reabilitare a Podului Decebal i-a scos din minţi pe mulţi sătmăreni care trebuie să stea cu orele în trafic pentru a trece un pod pe care în alte condiţii îl traversau în câteva minute. Autorităţile au promis că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a termina cât mai rapid lucrările, estimând că după 10 săptămâni traficul peste Podul Decebal va reveni la normal. Ba chiar sugerau firmei constructoare să lucreze şi noaptea pentru a urgenta lucrările.

  Sătmărenii fac haz de necaz, pe reţelele de socializare, faţă de acest subiect şi postează tot felul de îndemnuri mobilizatoare pentru a trece mai uşor peste această situaţie:

  • De când au început lucrările de reabilitare la Podul Decebal, Satu Mare a devenit un oraș căutat. Așa se explică ambuteiajele incredibile.
  • Un sătmărean s-a plâns că i-a fost luat permisul de conducere după ce a trecut prin intersecția de la Burdea. ”Da, am trecut pe roșu. Dar am prins de șapte ori verde și nu am putut să mă mișc de pe loc.”
  • Se consideră norocos, într-un fel. Un locuitor al cartierului Micro 17 a ajuns la locul de muncă exact când plecau acasă colegii săi care au reședința pe malul drept. A refuzat să se întoarcă acasă, s-a cazat la Hotel Aurora. Tocmai pentru a ajunge la muncă, la timp, în următoarea zi.
  • Deși nu sunt nunți, claxoanele s-au înmulțit la intersecția Burdea. Nu nervii sunt de vină. Pur și simplu șoferii adorm la volan, din cauza timpului îndelungat în care așteaptă să se miște de pe loc.
  • Pentru a atrage cât mai mulți sătmăreni, Muzeul Județean lansează îndemnul: ”Veniți în Turnul Pompierilor, să vedeți coada infinitului!”
  • Cercetătorii britanici au realizat un studiu din care reiese că după finalizarea lucrărilor, Podul Decebal va avea câte două benzi pe fiecare sens, plus o rampă de urcare de pe Bulevardul Transilvania.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img