More

    Nuntași cu TIR-ul!

    tiruri

    Aglomerație mare a fost sâmbătă la starea civilă din Sătmar. Ofițeru` e clar nu s-a plictisit și a tot repetat povestea cu ”cetățene X , de bună voie și nesilit de nimeni o iei pe cetățeana Y …” De la prânz și până pe la ora 19 s-a tot spus Da pe bandă rulantă…Iar abundența de miri, mirese, nuntași s-a simţit și-n oraș. Nu era spațiu mai verde să nu vezi un fotograf dând de zor indicații. Și , ca la orice zi cu nunți, n-a fost chip să-ți faci somnul de frumusețe sâmbătă după amiază. Ori să-ți adormi bebelușul, după caz.

    Claxoane, gălăgie, agitație…Iar dacă până acum eram obișnuiți deja cu goarnele de bun simț de pe gipane, ei bine , sâmbătă, e clar că s-a bătut recordul la decibeli provocați de o nuntă! Orașul a fost străbătut de un alai de nuntași în …TIR-uri. Mă rog au fost doar cabinele, dar și așa a trebuit să stai bine cu corasonu ca să nu tresari când au dat drumul draivării la sirene…Frate…cred că și morții de lângă podul Decebal și-au pus degetele-n urechi.

    Acum, sigur, le transmitem tinerilor casă de piatră, dar stăm și ne gândim dacă peste câteva săptămâni vom avea printre miri un pilot de MIG ce om păți…Ne mutăm pentru câteva ore din oraș dacă vrem puțintică liniște?

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE