More


  Deputatul Remus Cernea l-a dat în judecată pe George Becali pentru 50.000 de euro

  - Advertisement -

  remus cernea-gigi becali

  Deputatul Remus Cernea a depus plângere, marţi, la Tribunalul Bucureşti împotriva lui George Becali pentru atac la persoană, cerându-i acestuia despăgubiri în valoare de 50.000 de euro.

  Cererea de chemare în judecată depusă de parlamentar vine în contextul în care George Becali l-ar fi insultat în repetate rânduri la mai multe emisiuni de televiziune în care deputatul a pus la îndoială caracterul ştiinţific al lucrărilor redactate în închisoare de către deţinuţi pentru a-şi reduce din pedeapsă.
  „Am înregistrat o cerere de chemare în judecată pe numele domnului George Becali în urma atacurilor extreme pe care le-a formulat la adresa mea în cadrul unor emisiuni. Cred că pentru societatea românească este nevoie de un efort de cultivare a dialogului, a respectului, a toleranţei şi cred că limbajul Urii nu are ce căuta în discursul public din ţara noastră. De aproape 20 de ani în societatea civilă şi în mediul politic am apărat drepturile individuale, cauzele unor cetăţeni, am militat pentru protecţia minorităţilor de orice fel. Acum îmi voi apăra mie însumi drepturile”, a declarat Remus Cernea, după ce a depus plângerea la Tribunalul Bucureşti.
  Deputatul a precizat că solicită instanţei despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, precum şi achitarea cheltuielilor de judecată şi a onorariului avocatului. Cernea mai vrea ca George Becali să achite contravaloarea a unui clip care să fie difuzat la posturile la care a fost insultat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img