More


  Dragnea, despre fixarea alegerilor parlamentare pe 11 decembrie: Cioloş ar face jocul PNL-ului

  - Advertisement -

  dragnea-proiect psd

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Constanţa, că organizarea alegerilor parlamentare mai aproape de sfârşitul anului creşte şansele ca, la scrutin, să se prezinte mai puţini români, exprimându-şi opinia că, dacă lucrurile ar sta aşa, ar însemna că Cioloş “face jocul PNL-ului”.

  Dragnea a susţinut că 11 decembrie este o dată la care sunt şanse mai mari să ningă, condiţiile meteorologice ducând la o prezenţă scăzută la vot, transmite corespondentul MEDIAFAX. “Interesul nostru este ca, la alegeri, să se prezinte cât mai mulţi români şi eu cred că, cu cât mai mult înaintăm cu data către sfârşitul anului, cu atât mai mult există şansa ca românii să vină mai puţini la vot. 11 decembrie e o dată în care vremea se poate schimba mult mai uşor, sunt şanse mai multe să ningă mai mult şi românii să nu poată veni la vot. Din punctul nostru de vedere, oricând hototărăsc să pună alegerile – 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie – noi vom câştiga aceste alegeri. Am crezut şi încă mai cred că premierul Dacian Cioloş este interesat să existe condiţii bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanţa, că le taie apetitul romanilor să vină la vot. Cei care vor să meargă la munte, în acea minivacanţă, pot merge la munte şi pe 9, 10 şi 11 decembrie”, a declarat Liviu Dragnea.
  Preşedintele PSD a mai spus că, în cazul în care data alegerilor va fi fixată de guvern mai aproape de sfârşitul anului, ar însemna că premierul Cioloş “face jocul PNL-ului”.
  “Eu i-am spus şi premierului, nu i-am spus cu supărare sau cu nervi, dar părerea mea este că, aici, face jocul PNL-ului, este un joc prost, după părerea mea, pentru că PNL nu aşa câştigă sau pierde alegerile, în funcţie de dată, dar este foarte greu să nu te gândeşti, în condiţiile în care am văzut declaraţii publice cu membrii guvernului tehnocrat care au început să facă politică şi să spună că vor să candideze sau că vor candida pe listele PNL. Ştiu că premierul Dacian Cioloş a schimbat câţiva secretari de stat, numai pentru faptul ca au aparut la televizor, în câteva emisiuni, şi i s-a părut că au făcut politică, iar eu am aprobat toate astea. Dar acum, când membri ai guvernului fac chestia asta, se pare că nu doreşte să-i schimbe”, a afirma Dragnea.
  Preşedintele PSD a participat, joi, la deschiderea lucrărilor Şcolii Politice de vară a Femeilor Social Democrate, desfăşurată la Pavilionul Expoziţional din Cosntanţa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img