More


  Invitaţie la un sprit cu Kelemen Hunor

  - Advertisement -

  hunor

  Unul dintre mult așteptalete evenimente ale Zilelor Maghiare Partium este talkshow-ul realizat cu participarea liderilor municipali și politicienilor, la care, la un pahar de șpriț, oricine poate pune, fără restricții, întrebări adresate politicienilor locali și nu numai.

  În acest an, talkshow-ul este programat duminică, 28 august, de la ora 17.00, în cortul mare amplasat în Grădina Romei.
  Cei care vă vor servi de data aceasta cu șpriț și totodată vor încerca să vă răspundă la întrebări sunt Kereskényi Gábor, primar, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean, Erdei D István, deputat, dar și alți membri ai consiliului local și județean. Invitatul de onoare al evenimentului este Kelemen Hunor, președinte UDMR, care vă așteaptă întrebările legate de alegerile locale desfășurate în acest an, dar și cele legate de viitoarele alegeri parlamentare. Moderator: Szénás Szabolcs.
  „Nu pierdeți ocazia și profitați de șansa de a discuta pe viu cu acești invitați, lăsând de data aceasta deoparte forumurile electronice și discuțiile cu vecinii în ceea ce privește viitorul orșului nostru – șprițul gustos fiind acum doar un bonus.” Se menţionează în comunicatul remis de organizatorii evenimentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img