La 19 ani, Martin Garrix a intrat în topul celor mai bogaţi DJ-i din lumemartingarrix-660x330 (1)

Martin Garrix este revelaţia muzicii electronice! Tânărul DJ este extrem de talentat şi foarte apreciat de sute de mii de fani din întreaga lume. Datorită carierei sale în plină ascensiune, Martin a ajuns în topul celor mai bogaţi dj-i din lume!

Pe numele său real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100! Tânărul se bucură de un real succes în lumea muzicală şi scoate hit-uri pe bandă rulantă. Martin Garrix este şi unul dintre numele care se află pe afişele celor mai importante festivaluri de muzică din întreaga lume.
În prezent Martin Garrix ocupă locul 9 în topul Forbes al celor mai bogaţi dj-i din întreaga lume. Înaintea lui, pe primele locuri din top se află Calvin Harris, Tiesto, David Guetta, Steve Aoki, Skrillex, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike şi Afrojack. Averea lui Martin Garrix este estimată la aproximativ 16 milioane de dolari. Putem spune că el este cel mai tânăr şi bogat dj din lume!
Aşadar, la doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui MARTIN GARRIX o fabuloasă avere, premii internaționale, și desigur, un avion personal cu care călătoreste la cele mai apreciate festivaluri din lume. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.
Artistul olandez l-a văzut pentru prima dată pe TIESTO în 2004, când avea 8 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, moment în care și-a propus să-i calce pe urme legendarului TIESTO. Visul lui s-a împlinit 11 ani mai târziu când MARTIN GARRIX a produs prima melodie cu legendarul DJ, “The Only Way Is Up”.
Deși a debutat în muzica electro-dance doar de patru ani, MARTIN GARRIX are deja colaborări cu artiști importanți precum: Ed Sheeran, Usher, Avicii, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike și mai ales cu cel care l-a făcut să își dorească să ajungă un artist desăvârșit, Tiesto. În mai 2015, GARRIX coproduce și piesa lui Avicii care a făcut furori anul trecut, „Waiting for Love”.
Afla în România la festivalul Untold, artistul a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre viaţa sa, despre noutăţile pe care le pregăteşte pe plan muzical, dar şi despre festivalul la care a participat pentru prima dată. El a dezvăluit însă că a aflat de Untold de la colegii săi de breaslă.
Martin Garrix a oferit unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de la festivalul Untold din acest an. Zeci de mii de oameni l-au aşteptat pe celebrul dj şi s-au distrat cu el în ultima zi a festivalului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts