Maşini bengoase din ajutor social!buna-bursa-(1)

În urma bursei din 27.07.2016, am primit următorul mesaj de la un cititor al ziarului nostru pe pagina de facebook care zice: persoana care a scris articolul despre parcarea de pe Ostrovului…
În parcare se strâng doar romi.

Că doar nu lucrează şi primesc ajutor din impozitele noastre.

Aşa că pot să stea liniştiţi zi de zi acolo, să spargă seminţe, să arunce gunoaie. Din această cauză, nimeni nu parchează acolo… decât tot romii… care au maşini, deşi ei nu au loc de muncă. Cât despre festival…înafara faptului că absolut în fiecare noapte e gălăgie până la răsărit… Gălăgie făcută tot de cei care nu lucrează şi nu trebuie să se trezească dimineaţa.

Pe scurt, gălăgie, scandal, bătăi, furturi, gunoi, mizerie (toţi aruncă direct pe jos) distrugere, şi lipsa totală a poliţiei, nu e nici un festival.

Ce-ar fi să faceţi un reportaj despre cum stau toţi bine de tot pe ajutoare sociale, au maşini şi o freacă toata ziua, şi distrug absolut totul pe unde trec.

Noi găsim interesant mesajul şi probabil că şi organele abilitate ale statului îl vor găsi după această bursă apărută în ziar. Aşadar, dacă doriţi să ne mai semnalaţi şi alte nereguli, le aşteptăm!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts