Sezione, chiar ostilebursa

„Ca urmare, a închiderii peluzei, noi, membrii Sezione Ostile am luat parte astăzi 30.08.2016 la antrenamentul echipei plasând mesajul alăturat, ca urmare a lipsei de reacție a conducerii la apelurile noastre de a ajunge la un numitor comun în privința înlăturării noastre de la stadion, făcându-ne imposibilă desfășurarea activității în sectorul în care noi am susținut această echipă în precedentele 10 sezoane. Cu acest prilej încercăm să subliniem ca urmare a închiderii peluzei , conform rapoartelor prezentate de către conducere, ar trebuii sistate și activitatea economică de sub aceasta, (Bar, depozit, vulcanizare, spălătorie) punănd în pericol viața clienților și a angajaților.

Noi Sezione Ostile, am hotărât a ne autosuspenda activitatea pe termen nedeterminat până la soluționarea problemei. Ne cerem scuze celor cărora le vom lipsi.
PENTRU NOI DOAR OLI CONTEAZĂ!!!”

E o postare pe care o luăm drept comunicat din partea galeriei Olimpiei şi care pare îndreptată împotriva celor ce au decis închiderea peluzei (potcoavei) , adică a FRF-ului… Cu menţiunea că în tinereţile noastre galeria stătea la meciuri în Tribuna a II-a. Cum nuntă fără lăutari nu prea merge şi nici fotbal fără suporteri, parcă am vrea să se găsească o soluţie de compromis. HAI OLI!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts