More


  Vezi cât te costă o vacanţă de sărbători în Praga

  - Advertisement -

  10zp-600x399

  Dacă v-aţi bucurat deja de vacanţa de vară, e timpul să vă gândiţi la un concediu de sărbători. Târgurile de Crăciun vă aşteaptă şi anul acesta, iar operatorii de turism au pregătit preţuri ofertante pentru luna decembrie. Agenţiile de turism au oferte speciale pentru Piaţa de Crăciun de la Praga!
  Piaţa de Crăciun din Praga este una dintre cele mai frumoase destinaţii pentru o vacanţă de sărbători. În această vizită puteţi descoperi secretele şi istoria superbului oraş unde trecutul şi prezentul se îmbină în cel mai natural mod.
  Vă puteţi cumpăra un suvenir de la standurile pline de farmec ale Pieţei de Crăciun, puteţi admira bradul împodobit şi luminat în inima oraşului şi puteţi gusta din zecile de produse şi preparate tradiţionale cu iz de sărbătoare.
  Praga în timpul sărbătorilor de iarnă este un loc plin de magie , astfel vă veţi trezi în mijlocul unei adevărate poveşti de Crăciun. Spiritul de sărbătoare va fi prezent pretutindeni şi vă va însoţi în această călătorie.
  De asemenea, veţi avea şansa de a vizita superbele căsuţe ale oraşului, catedrale, stăduţe înguste şi monumente impresionante. Toate acestea vor prinde viaţă odată cu lăsarea serii.
  Preţul unei astfel de vacanţe începe de la 165 de euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img