More


  Brad Pitt îşi angajează avocat de top pentru divorţ

  - Advertisement -

  brad-pitt

  Se zvoneşte că zilele trecute, Brad Pitt a angajat un guru într-ale avocaturii care să-l reprezinte în procesul pentru custodia copiilor şi în procesul de divorţ cu Angelina Jolie. CV-ul avocatului e unul impresionant, el pledând în faţa curţii pentru Heather Locklear sau Charlie Sheen.

  Potrivit The Hollywood Reporter, Lance Spiegel va reprezenta actorul american alături de echipa sa de avocaţi. Spiegel se va alătura unui alt avocat din staff-ul lui Pitt, Alan Hergott, pentru a se lupta cu Jolie în instanţă şi cu avocata acesteia, Laura Wasser. Septuagenarul Spiegel a mai apărat de-a lungul timpului staruri precum Michael Jackson sau actriţa Eva Longoria, la despărţirea acesteia de basketbalistul Tony Parker .

  Angelina Jolie, în vârstă de 40 de ani, a depus actele de divorţ luni (19 septembrie), invocând ca motiv al separării diferenţele ireconciliabile dintre ea şi fostul său consort. Echipa sa juridică îl include, de asemenea, şi pe celebrul avocat de la Hollywood, Robert Offer, care a dat deja unele declaraţii mass-mediei, în numele clientei sale.

  Confirmând ştirile şoc apărute deja despre divorţul dintre cele două celebrităţi, Offer a dezvăluit că actriţa a ales varianta “desfacerii căsătoriei”, decizia fiind luată pentru “sănătatea familiei”. “Ea nu vrea să comenteze şi cere ca presa să respecte intimitatea ei şi pe cea a familiei”, a adăugat Offer într-o declaraţie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img