More


  Ce-o să fie în 2032?

  - Advertisement -

  the-ufo-110432

  Mare ştire în zi de mare sărbătoare la Satu Mare. Cică onorabilul Minister al Transporturilor, cel care de 25 de ani se tot chinuie să facă o autostradă care să lege Transilvania de Ţara Românească, a anunţat că a bătut în cuie un masterplan în care Sătmarul pare la loc de cinste băgat cu un drum expres… adică o șosea rapidă, cu patru benzi, care ocolește localitățile.

  Practic este vorba despre Drumul Expres Halmeu-Turda peste care se va suprapune și Drumul Expres Bistrița – Petea. Drumul Expres va porni din Turda, va continua prin Apahida, Gherla, Dej, după care va urca spre Nord, până în apropiere de Livada de unde va continua până la Halmeu.

  Sună bine şi deja ne şi vedeam călătorind mai puţin de două ore până la salina Turda… Baiul e însă la finalul ştirii… Cică drumul expres are termen de execuţie anul… 2032. După Hristos am mai adăuga noi… Adică e pentru copiii încă nenăscuţi ai sătmărenilor care se vor apropia atunci de vârsta la care se poate dobândi carnetul de şofer… Dacă tot suntem la varianta SF a Masterplanului am cere şi noi ca prin 2045 să inaugurăm al treilea pod peste Someş, în 2051 să facem numai 12 ore cu trenul de la Satu Mare la Bucureşti şi dacă om mai prinde, în 2060 să mergem cu vaporaşul, de pe Someş , la Marea Neagră!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare