Cenuşa lui David Bowie ar fi fost împrăştiată la Burning Man, festivalul unde nimic nu este interzisburning-man-festival

Cenuşa lui David Bowie ar fi fost împrăştiată în timpul festivalului Burning Man din deşertul Nevada, dedicat comuniunii dintre oameni, artei şi libertăţii de exprimare, unde participanţii vin să petreacă fără inhibiţii, relatează publicaţia E!, potrivit nme.com.

Potrivit E! Entertainment, se pare că unul dintre finii lui David Bowie a primit permisiune de la Iman, văduva starului pop, să ia o porţiune din cenuşa lui Bowie şi să o împrăştie în cele patru zări la festivalul Burning Man. Mulţi dintre participanţii la acest festival, unde aparent se consumă droguri şi se petrec orgii şi ritualuri păgâne, îi onorează pe cei iubiţi, care s-au stins, în deşertul din Nevada.

Bowie ar fi fost comemorat de aproximativ 70 de persoane la The Temple of Black Rock City, de comunitatea întregită în Black Rock Desert pentru Burning Man. Templul a fost construit pentru ca oamenii să aducă prinos celor iubiţi şi dispăruţi. După acest praznic inedit, templul este de fiecare dată ars din temelii.

Burning Man (“Omul care arde”) este un festival de opt zile ce se desfăşoară anual (începând cu 1986) la Black Rock City, un oraş construit temporar în statul Nevada. Evenimentul începe în ultima zi de luni a lui august şi se încheie în prima zi de luni a lui septembrie, care coincide cu sărbătoarea Labor Day.

Numele festivalului provine de la obiceiul de a se incendia o marionetă uriaşă, care este aprinsă sâmbătă seara, în ajunul încheierii acestuia. Este organizat de compania Black Rock City, LLC.

Numărul participanţilor a crescut de la o ediţia la alta, ajungând în 2013 la aproape 70.000.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts