More


  Directorul SIE Mihai Răzvan Ungureanu şi-a dat demisia

  =

  mihai-razvan-ungureanu-omar-hayssam-a-fost-adus-cand-trebuia-18457964

  Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE, iar demisia a ajuns la Preşedinţie, a precizat luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Mădălina Dobrovolschi. Preşedintele Comisiei parlamentare de control a SIE, Mihăiţă Calimente, a declarat că, iniţial, a crezut că există o anumită stare conflictuală între Palatul Cotroceni şi directorul SIE, dar Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat să-i spună că a demisionat din motive de sănătate.

  ”Confirm demisia (lui Mihai Răzvan Ungureanu-n.r.), a fost primită la cabinetul preşedintelui”, a precizat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi.. Ea a mai spus că preşedintele a acceptat deja demisia, iar interimatul la conducerea SIE va fi asigurat de Silviu Predoiu.

  Preşedintele Klaus Iohannis a trimis luni o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, prin care le cere să ia act de demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la şefia SIE şi să declare funcţia vacantă. ”Preşedintele României a transmis preşedintelui Senatului şi preşedintelui Camerei Deputaţilor să ia act de demisia din funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a domnului Mihai Răzvan Ungureanu şi să declare vacantă această funcţie”, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi.

  Mihai Răzvan Ungureanu a fost învestit în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe pe data de 7 iulie 2015 şi se afla la al doilea mandat la conducerea serviciului.

  Mihai-Răzvan Ungureanu a fost ministru de Externe între anii 2004-2007 şi director al Serviciului de Informaţii Externe al României în perioada 2007-2012.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img