More


  Jim Carrey a fost dat în judecată pentru uciderea din culpă a fostei iubite, care s-a sinucis

  - Advertisement -

  300497a900000578-3393379-after_being_introduced_as_two_time_golden_globe_winner_jim_carre-m-19_1452489071963

  Soţul fostei iubite a lui Jim Carrey l-a dat în judecată pe actor luni, acuzându-l că i-a furniza ilegal Cathrionei White medicamente care se eliberează doar cu prescripţie medicală, astfel fiind vinovat pentru moartea ei, relatează Reuters.

  Procesul intentat de fostul soţ al lui White, Mark Burton, la Curtea Superioară din Los Angeles, îl acuză pe Carrey, în vârstă de 54 de ani, “că a folosit averea lui imensă şi statutul de celebritate pentru a obţine în mod ilegal şi a distribui substanţe ce provoacă dependenţă şi, care s-au dovedit, în acest caz, letale, substanţe care trebuie eliberate sub control medical.”

  Cathriona White, în vârstă de 30 de ani, artistă de makeup de origine irlandeză, a fost găsit moartă în apartamentul ei din Los Angeles, în septembrie 2015, după o aparentă sinucidere.

  Carey, a spus, de asemenea, în declaraţie: “Nu voi tolera această încercare crudă de a ne exploata pe mine şi pe femeia pe care am iubit-o. Necazurile lui Cat s-au născut cu mult timp înainte să o fi cunoscut, iar sfârşitul ei tragic a fost dincolo de posibilitatea controlului altcuiva. Eu chiar sper că într-o bună zi, oamenii vor nu mai încerca să profite de pe urma acestei tragedii şi să o lase să se odihnească în pace. “

  Site-ul de ştiri despre celebrităţi TMZ a raportat la momentul morţii lui White că ea şi Carrey au avut o poveste de dragoste cu despărţiri şi împăcări succesive, care s-a terminat cu o săptămână înainte de moartea ei. În documentele procesului intentat de Burton se precizează că White a fost “într-o relaţie de tip sexual cu Carrey”, la momentul morţii ei.

  Carrey a numit-o pe White “Cathriona mea cea dulce”, într-o declaraţie emisă după moartea ei, adăugând “A fost cu adevărat o foarte blândă şi delicată floare irlandeză, prea sensibilă pentru acest pământ.”

  În actele procesului său, Burton a pretins că Carrey a obţinut medicamentele ce se eliberează cu prescripţie medicală Percocet, Ambien si Propranololul sub numele de “Arthur Regele” şi i le-a dat lui White, chiar dacă ştia că era “predispusă la depresie” şi că “a încercat anterior să-şi ia viaţa”.

  De asemenea, Burton, care pretinde un proces cu juriu, a declarat că Jim Carrey a făcut “un efort de a acoperi comportamentul şi complicitatea la moartea ei”, spunând că White se poate să fi luat medicamentele de la el fără ştirea sa.

  El a adăugat că actorul nu a acţionat potrivit prin oferta sa de a plăti pentru cheltuielile de înmormântare pentru White, în ciuda “eforturilor considerabile de a face publică presupusa sa generozitate care se referea la moartea lui White.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare