More


  Johnny Depp vinde cinci apartamente de lux din Los Angeles pentru mai mult de 12 milioane de dolari

  - Advertisement -

  deep

  După divorţul scandalos de Amber Heard, Johnny Depp a listat pe piaţă colecţia sa de cinci penthouse-uri din centrul oraşului Los Angeles, cu un preţ total de 12,78 milioane de dolari, informează variety.com.

  Actele de proprietate şi alte resurse online indică faptul că Johnny Depp speră să realizeze un profit substanţial pe apartamentele de la mansardă, care au fost dobândite într-o serie de tranzacţii în 2007 şi 2008 pentru o sumă de aproximativ 7,2 milioane de dolari.

  Cele cinci apartamente cu mai multe nivele, dintre care patru unităţi cu două dormitoare şi o unitate cu un singur dormitor, sunt grupate în vârful clădirii Eastern Columbia, un turn Art Deco din anii ’30, transformat în condominium de lux de afaceristul din domeniul hotelier şi dezvoltatorul de imobiliare Brad Korzen, soţul decoratorului Kelly Wearstler. Penthouse-urile, care măsoară împreună 11,500 metri pătraţi, sunt învecinate, dar nu agregate şi au fost utilizate de starul din “Piraţii din Caraibe” , potrivit The Wall Street Journal, mai mult precum nişte “camere dintr-o casă”, decât ca un singur apartament.

  S-au adăugat uşi între trei dintre unităţi, pe care Depp le-a folosit drept spaţiu privat de locuinţe, în timp ce celelalte două au fost folosite drept un studio de artă şi un apartament de oaspeţi autonom.

   The art and tchotchke filled penthouses feature loft-like open-plan spaces with vibrant, jewel-toned wall colors — an entire wall in one of the units has a mural by uni-named Brazilian street artist Osgemeos — and open to several private terraces. The penthouses can be purchased together or separately although the price of the individual units has not been released.

  Arta şi operele mai puţin valoase artistic umplu pereţii mansardelor, cu culori vibrante, în tonuri de strălucirea bijuteriilor – pe un perete întreg într-una dintre unităţi există o pictură murală a artistului de stradă brazilian Osgemeos. Spaţiul se deschide în mai multe terase private. Penthouse-urile pot fi achiziţionate împreună sau separat, deşi preţul unităţilor individuale nu a fost făcut public.

  Agenţii imobiliari ai lui Depp, Kevin Dees şi Nick Segal de la agenţia Partners Trust au refuzat să comenteze asupra proprietăţii, afirmă The Wall Street Journal. Jurnaliştii de la Wall Street încercau să afle dacă vânzarea penthouse-urilor are legătură cu divorţul său tensionat de Heard, care a anunţat luna trecută că planifică să doneze cei 7 milioane de dolari obţinuţi în urma divorţului pentru opere de caritate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img