More


  Liviu Dragnea: Susțin decizia Guvernului de a lua măsuri pentru ca diaspora să voteze mai ușor

  =

  liviu-dragnea

  Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri seara, într-o postare pe pagina sa de socializare, că susține decizia Guvernului de a lua măsuri pentru ca diaspora să voteze mai ușor.

  “Susțin decizia guvernului de a lua măsuri pentru ca diaspora să voteze mai ușor. Consider, nu numai că este vital ca cei plecați să rămână implicați în viața politică de acasă, dar să le demonstrăm că o numai o guvernare condusă le PSD le poate aduce rudelor rămase aici creșterea nivelului de trai pe care o merită. Am făcut asta între 2012-2015 și suntem pregătiți să o facem din nou. Pe 11 decembrie românii votează pentru o viață mai bună”, a afirmat liderul PSD.

  Ministerul Afacerilor Externe va putea propune organizarea de secții de votare în diaspora pe lângă cele aferente misiunilor diplomatice, iar românii cu domiciliul sau reședința în străinătate își vor putea exercita preferința electorală la orice secție organizată în afara granițelor, pe liste suplimentare, a afirmat, miercuri, la Palatul Victoria, ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Maria Ligor.

  Potrivit ministrului, având în vedere că data alegerilor parlamentare a fost fixată pentru 11 decembrie, data până la care românii din diaspora se mai pot înscrie în Registrul Electoral pentru votul prin corespondență, așa cum prevede legea, “devine 14 septembrie”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img