More


  Mă gândesc serios să am o discuţie cu Mircea Geoană

  - Advertisement -

  dragnea-proiect psd

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că ar dori să aibă zilele următoare o discuţie cu Mircea Geoană, considerând că formaţiunea condusă de acesta, PSRO, ar putea fi un partid cu care PSD să colaboreze.

  ”Mircea Geoană a spus câteva lucruri care mie mi se par foarte interesante şi care mă fac să mă gândesc serios că o discuţie cu Mircea Geoană nu strică. Discuţie pe care sper să o pot realiza zilele următoare”, a declarat Dragnea.

  Întrebat dacă îşi doreşte o revenire a lui Geoană în PSD, Dragnea a negat. ”Nu îmi doresc nici eu, nu cred că îşi doreşte nici dumnealui. Mircea Geoană este preşedintele unui partid. Dar a spus lucruri importante pentru conjunctura politică actuală. PSRO poate să fie unul dintre aceste partide (n.r. cu care să discutăm pentru o colaborare), dacă ne vom întâlni şi dacă vom găsi util că merită să facem această colaborare”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

  Senatorul Mircea Geoană a admis marţi că a discutat cu liderul PRU Bogdan Diaconu şi cu Sebastian Ghiţă şi spune că negocierile continuă pentru că “o coaliţie a partidelor mici poate reprezenta o soluţie, dar nu în orice condiţii”. Comentând întâlnirea pe care a avut-o cu cei doi, Geoană a spus că “o discuţie nu înseamnă un acord, iar discuţiile viitoare cu toţi posibilii parteneri vor depinde de respectarea acestor condiţii şi valori”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img