More


  MAE: Nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă din partea românilor, după explozia din SUA

  - Advertisement -

  mae-pag-7

  Ministerul Afacerilor Externe a precizat duminică, referitor la explozia care a avut loc la New York, că nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară din partea unor cetăţeni români.

  “Până la acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară din partea unor cetăţeni români. Consulatul General al României la New York continuă monitorizarea cazului şi este pregătită să acorde asistenţă consulară daca situaţia o va impune”, a precizat MAE la solicitarea MEDIAFAX.

  Consulatul General al României la New York s-a autosesizat în urma exploziei care a avut loc, în cursul nopţii de sâmbătă, în cartierul Chelsea şi a efectuat demersuri pentru a verifica dacă printre victime se află şi cetăţeni români, potrivit sursei citate.

  Cel puţin 29 de persoane au fost rănite după ce o bombă artizanală a explodat în zona Manhattan din oraşul american New York, autorităţile descoperind ulterior încă un dispozitiv exploziv.

  Potrivit CBC News, deflagraţia s-a produs sâmbătă la ora 20.30 (duminică, 3.30, ora României), pe strada West 23 din zona Chelsea, într-un container de gunoi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img