More


  Mâncăm violenţa pe pâine!

  - Advertisement -

  bataie-1

  Din păcate, în cursul acestui an, cam în fiecare zi vedem în presă acte de violenţă comise de sătmăreni împotriva vecinilor, prietenilor de pahar, necunoscuţilor, dar mai nou chiar şi împotriva fraţilor, propriilor copii, socrilor, ce mai… se ia la bătaie toată familia. Motivele sunt cam fără număr, cum zic maneliştii, ba din plictiseală, ba din cauza neînţelegerilor, ba din cauza băuturii sau chiar din distracţie prost înţeleasă.

  Uite că inevitabilul s-a produs, se bat copiii între ei. Mai nou chinuie animalele, cum a fost cazul copiilor din Botiz care la vârste fragede sunt cercetaţi penal pentru cruzime faţă de animale. Unde văd copiii astfel de comportamente: în filme, desenele animate, jocurile, dar cel mai mult, din păcate, în societate! După cum am zis, le vedem zilnic în presă.

  Este clar că nu vom schimba lumea cu o bursă în GNV dar auzim tot mai mulţi oameni care zic că ne îndreptăm spre o viaţă plină de violenţe şi ar fi păcat pentru copiii noştri să trăiască astfel!

  Corect, am spune că e clar că fiecare pădure are uscăciunile ei, dar parcă la noi se înmulţesc prea de tot!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare