More


  Rablă imobilizată, amendată!

  - Advertisement -

  rabla-imobilizata-bursa

  Un lucru de-a dreptul stupid s-a petrecut zilele trecute la Satu Mare. Proprietarii unei Dacii vechi au fost amendaţi pentru că au circulat fără rovinietă. Doar că maşina surprinsă de camerele Companiei Naţionale de Drumuri este de fapt o rablă abandonată de aproape 15 ani. Acum proprietarii Daciei trebuie să-și facă dreptate în instanță pentru că un soft, care a costat câteva milioane de euro, nu a reușit să citească exact numărul de înmatriculare al mașinii.

  Administratorii firmei au fost anunțați de Compania Naţională de Drumuri că trebuie să plătească o amendă de 250 de lei deoarece rabla a fost surprinsă pe șosele de camerele de supraveghere ale companiei fără rovinietă.

  Bătrâna Dacie zace abandonată pe terenul unei firme din Satu Mare de aproape 15 ani, roasă de rugină și fără o roată. Angajații firmei au demonstrat chiar că unele uși nici măcar nu pot fi deschise.

  Cu toate acestea, soft-ul Companiei Naționale de Drumuri spune că mașina circulă, și chiar a ieșit din Satu Mare, deși angajații firmei au demonstrat că nu pornește.

  Unul dintre angajații firmei spune că este angajat la această firmă de 13 ani, și de când este el acolo nu a văzut mașina mișcată din loc.

  Angajații firmei spun că era o situație și mai interesantă dacă mașina era surprinsă și de radarele poliției rutiere sătmărene.

  Administratorii firmei au contactat Compania Națională de Drumuri care le-a recomandat să dea statul în judecată pentru a anula amenda. Se pare că greșeala a fost provocată de soft-ul care identifică plăcuțele de înmatriculare.

  Interesant este faptul că în ultimii 10 ani, Compania Națională de Drumuri a încasat peste 8 miliarde de lei doar din amenzile pentru rovinietă, bani care, din ce putem constata toți, nu se regăsesc în drumuri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img