More


  Record Mondial: Patru români au jucat cel mai lung meci de padel din istorie

  - Advertisement -

  record-mondial

  Adrian Vodislav, Adrian Barbu, Gabi Moraru şi Dan Lazăr, foşti jucători profesionişti de tenis, au jucat padel timp de 25 de ore fără întrerupere şi au reuşit să stabilească un nou record mondial, în cadrul unui eveniment caritabil organizat în acest weekend de Organizaţia Salvaţi Copiii România.

  Jocul a început pe 17 şi s-a încheiat pe 18 septembrie la clubul PadelMania din parcul bucureştean Herăstrău, fiind supravegheat de şapte arbitri reprezentanţi ai Guinness World Records, care au ţinut scorul, s-au asigurat ca au fost respectate regulile Federaţiei Internaţionale de Padel şi au realizat un raport detaliat, care va fi verificat, împreună cu filmarea integrală a evenimentului.

  În termen de şase luni, Guinness va da răspunsul final privind recordul mondial.

  Padelul combină elemente de tenis, squash şi badminton şi este sportul cu cea mai rapidă creştere în popularitate din întreaga lume. Este jucat doar la dublu şi poate fi practicat atât în aer liber, cât şi în interior. În prezent, padelul are peste zece milioane de jucători activi la nivel mondial şi aproximativ 120 la nivel naţional.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img