More


  România se mișcă prea lent în atragerea fondurilor europene

  =

  Europarlamentarul Victor Negrescu a interpelat-o miercuri pe vicepreședinta Comisiei Europene, Kristalina Georgieva, în cadrul ședinței Comisiei pentru Bugete din Parlamentul European, despre posibila reducere a fondurilor europene pentru România.
  “Nu este normal să apară public informații despre o scădere a fondurilor pentru România iar Comisia să nu reacționeze. Este important să comunicăm cum trebuie și să menținem încrederea în Uniunea Europeană în această parte a Europei. România trebuie să beneficieze de politica de coeziune în continuare” a declarat europarlamentarul român.

  La întrebarea europarlamentarului, comisarul european a declarat că va comunica mai bine cu presa pentru a combate aceste informații eronate și a criticat ritmul lent al atragerii fondurilor europene de către actualul guvern din România.

  “Sunt necesare o serie de interviuri pentru presa din România pentru a combate aceste zvonuri. Nu va fi luat niciun ban dar vă rog dați-mi motive să vă dau bani. Problema este că România se mișcă prea lent. Dacă putem face ceva în acest sens eu vă stau la dispoziție” a explicat vicepreședinta Comisiei Europene.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img