More


  Satu Mare – Bucureşti, via Londra

  - Advertisement -

  tren2

  Nici nu au fost anunţate bine primele curse low cost dinspre Satu Mare spre Londra şi viţăvercea că deja au şi apărut comentatorii pe online. Unii pro, alţii contra, cârcotaşi cu duiumul şi bineînţeles oameni cu idei care mai de care mai năstruşnice… Una chiar simpatică a unui amical Olimpia- Arsenal în care să le plătim transportul, casa şi masa londonezilor şi apoi să punem mashuri cu ei pe faţada stadionului mai ales că cele cu Rapid s-au decolorat iar între timp giuleştenii au dispărut în ceaţă.

  Şi tot mai în glumă , mai în serios, un blogger a făcut o comparaţie interesantă între cât ne costă un drum cu trenul Satu Mare- Bucureşti şi cât ne-ar costa unul cu avionul, dar via Londra.

  „ Mai exact, trenul CFR între Satu Mare și București face 15 ore și 43 de minute, pleacă de acolo la ora 3:47 și ajunge în capitală la ora 19:30. Costă 121 de lei preț de listă sau 99 de lei cu reducere, deși nu înțeleg la o vedere rapidă cum poți beneficia de ea.

  Cu Wizz Air, poți lua avionul din Satu Mare la ora 19:25 și ajungi în Londra Lutton la 20:15. La ora 21:25 te urci, tot în Lutton, în cursa de București. Ajunge aici la ora locală 2:40, dar în total călătorești 6 ore și un pic, nu 16 ore cu indulgență. Costă vreo 250 de lei, doar cu bagaj de mână, dar voi decideți cât costă timpul vostru.

  Sigur, situația este mai degrabă o glumă decât o alternativă reală, deși 16 ore în tren par un coșmar pentru care trebuie să fii bine pregătit. CFR-ul, însă, nu pare să se trezească din starea de legumă în care se află. Dacă mai introduce Wizz și vreo cursă din Satu Mare spre o destinație mai apropiată, de exemplu ceva prin Germania sau Cehia sau chiar și Italia, ieși și mai bine.

  Bonus, la Wizz Air cumperi online biletul. Și la CFR cumperi online biletul, dar nu între 1:30 și 2:30, că atunci site-ul e oprit pentru mentenanță. Zilnic.” scrie nwradu pe blog…Şi parcă am zice că e de luat gluma-n serios…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img