More


  Sau e nebun, sau spune adevărul

  - Advertisement -

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că fostul său coleg de partid Sebastian Ghiţă sau ”este nebun şi îşi pune dinamită pe el” când afirmă că a participat la măsluirea raportului de expertiză privind teza de doctorat a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, sau spune adevărul.

  ”Sunt două variante. Prima: e nebun, îşi pune dinamită pe el şi se aruncă în aer pur şi simplu fără să aibă niciun fel de probă sau dovadă. Sau inventează. A doua variantă este cea în care tot ce spune e adevărat şi, dacă vrea să meargă până la capăt, toţi o să ne uităm cu atenţie”, a declarat Dragnea în cadrul unei emisiuni televizate.

  Întrebat dacă ştia ceva despre acest lucru având în vedere că în 2012 era al doilea om în PSD, Dragnea a negat. ”Nu ştiu, dar şi eu, ca şi orice privitor la TV aştept cu interes să văd ce se întâmplă în continuare.Ca pentru orice cetăţean din România, instituţiile abilitate trebuie să cerceteze să ajungă la adevăr. Vă spun, poate par deplasat, privesc destul de rece acest eveniment, nu mă afectează foarte mult. Mă abţin să spun ce să cred”, a adăugat Liviu Dragnea.

  Liderul PSD a calificat autodenunţul lui Ghiţă drept o ”acţiune interesantă, spumoasă” şi a promis că dacă vreodată va fi întrebat nu o să aibă nicio ezitare să contribuie la aflarea adevărului.

  Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marţi, la Parchetul General, un autodenunţ în care susţine că, împreună cu mai mulţi demnitari ai statului român, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiză a tezei de doctorat a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Comisia de sănătate a Senatului a acordat marți raport de respingere propunerii legislative pentru modificarea Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de tutun, motivând că acest for legislativ s-a pronunțat în iunie asupra unui act normativ cu unele prevederi similare și care, în prezent, se află în dezbaterea Camerei Deputaților.

  Senatorul ALDE Cristiana Anghel, unul dintre inițiatori, a spus că își dorește ca în instituțiile publice să existe spații mici închise pentru cei ce doresc să fumeze, astfel încât să nu fie obligați să se iasă din clădire și pe vreme nefavorabilă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img