More


  Tatăl Angelinei Jolie, actorul Jon Voight, îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului

  - Advertisement -

  brad

  Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului de fiica sa, susţin surse apropiate actorului în vârstă de 77 de ani, potrivit ibtimes.co.uk.

  Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, cu care actriţa este în relaţii tensionate, cei doi hotărând să nu mai vorbească o perioadă, declară că îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului.

  Tensiunile dintre Jolie şi tatăl său s-au iscat pe fondul faptului că Jon Voight şi-a părăsit familia încă de când Angelina era copil. Jon Voight nu a fost anunţat şi nici invitat la nunta privată a Angelinei cu Brad din august 2014.

  “Cea mai mare grijă a lui Voight este să ştie că actorii vor face în aşa fel încât cei şase copii ai cuplului să fie liniştiţi şi îngrijiţi. Actorul veteran vrea ca Angelina şi Brad să treacă peste situaţia tensionată şi insistă asupa faptului că este alături de Brad Pitt. Jon Voight spune că înţelege situaţia lui Brad Pitt, care a trebuit să aibă grijă de familie, de copii şi să se îngrijească şi de propria carieră.”, afirmă sursele apropiate lui Jon Voight.

  “Nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar voi afla. Mă voi întâlni cu Angelina şi cu copiii în curând. Probabil că s-a întâmplat ceva cu adevărat grav. Nu ştiu ce, însă ştiu că Angie îşi iubeşte enorm copiii şi ei sunt prioritatea în viaţa ei. Sper că toţi şase sunt bine. Trec printr-o situaţe dificilă”, ar fi afirmat Jon Voight, potrivit surselor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img