More


  Un om în flăcări tras de cal și cei mai tatuați pensionari, în “Guinness World Records 2017’’

  - Advertisement -

  guinness-world-records-2017

  O pisică gigantică, un om în flăcări tras de cal, cei mai tatuați pensionari, câinele cu cea mai lungă coadă, cea mai mare gură și cel mai mare balansoar din lume, toate acestea sunt noile ‘’achiziții’’ ale ‘’Guinness World Records 2017’’, care a fost pusă în vânzare miercuri, informează Daily Mail.

  Ediția cu numărul 62 a celebrei cărți în care sunt consemnate recordurile din toată lumea conține peste 4.000 de fapte fabuloase.

  Proaspăta ediție a celebrei cărți include cea mai lungă pisică, Ludo, care măsoară 1,18 metri, de trei ori mai mult decât o astfel de felină obișnuită. Animalul, din rasa Maine Coon — una dintre cele mai mari rase de pisici domestice — are 3 ani și trăiește cu stăpâna sa, Kelsey Gill, în Ryhill, Marea Britanie.

  Caspa, o lamă de la Centrul Canin din Porthmadog, Marea Britanie, este și ea inclusă în paginile ediției pentru performanța de a fi sărit până la o înălțime de 1,16 metri.

  Britanicul Maxwell Day, în vârstă de 14 ani, care își poate roti picioarele cu 157 de grade, a intrat și el în ‘’Guinness World Records 2017’’, la fel ca și cascadorul austriac Josef Todtling, care a înregistrat cea mai lungă distanță parcursă de un om în flăcări, tras de un cal (499,8 metri).

  Italianul Dimitri Panciera, în vârstă de 54 de ani, a reușit să țină cele mai multe porții de înghețată pe un cornet — 121, iar John Farnworth, în vârstă de 30 de ani, din Marea Britanie, a executat 28 de voleuri în numai 30 de secunde.

  Recordul pentru cea mai mare gură a fost adjudecat de Bernd Schmidt, în vârstă de 47 de ani, din Germania. Pentru a cuceri neobișnuitul titlu, acesta și-a montat tije metalice între incisivii superiori și inferiori, iar deschiderea gurii sale a măsurat 8,78 centimetri.

  Cea mai mare colecție de hamburgeri din lume îi aparține lui Harry Sperl (supranumit ‘’Hamburger Harry’’) din Germania. Acesta deține 3.724 de obiecte ce au legătură cu celebrul preparat culinar.

  Cea mai tânără femeie cu barbă este Harnaam Kaur, în vârstă de 24 de ani, model și activistă din Marea Britanie, iar cei mai tatuați pensionari sunt americanii Charlotte Guttenberg, în vârstă de 67 de ani, și Chuck Helmke, de 76 de ani.

  Printre performanțele incluse în ediția 2017 a ‘’Cărții recordurilor’’ se mai numără cel mai mare ukulele din lume, care îi aparține americanului Lawrence Stump (3,99 metri), dar și cel mai mare balansoar din lume, care are 17,09 metri înălțime și se află în Illinois, SUA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img