More


  Dragnea îi acuză pe tehnocraţi de minciună

  - Advertisement -

  liviu-dragnea-psd

  Preşedintele PSD Liviu Dragnea scrie, pe Facebook, că “tehnocraţii au minţit”, guvernarea dovedindu-se pentru ei un tren politic, în timp ce premierul Dacian Cioloş şi-a anunţat “o platformă civilă, cusută cu aţă galbenă de la PNL şi cu acul preşedintelui Iohannis”.

  “Unul câte unul, miniştrii Guvernului Cioloş părăsesc guvernarea şi se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloş însuşi şi-a anunţat aseară o platformă <<civilă>>, cusută cu aţă galbenă de la PNL şi cu acul preşedintelui Iohannis”, a scris Dragnea pe reţeaua de socializare.

  Liderul PSD mai acuză “minciuna” membrilor guvernului în ceea ce priveşte independenţa politică. “Aceşti oameni au fost instalaţi la Palatul Victoria pentru că s-au pretins independenţi, fără legătură cu partidele politice. Dar, după cum se vede, tehnocraţii au minţit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toţii. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de ţară. I-a preocupat doar cariera lor politică şi aranjamentul cu Iohannis”, a spus social-democratul.

  Premierul Dacian Cioloş a spus vineri că a avut o discuţie cu câţiva dintre miniştri legată de implicarea lor politică în alegerile parlamentare şi, cel mai probabil, în perioada următoare aceştia vor face un anunţ în privinţa candidaturilor şi vor demisiona din Executiv.

  Premierul a anunţat joi seara că înainte de începerea campaniei electorale va prezenta ”o platformă de lucru pentru perioada următoare” care să reflecte experienţa acumulată şi să prezinte soluţiile de avut în vedere după alegeri, proiect ce va constitui o bază de discuţii cu partidele.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img